rss RSS
Home
Forum
4GM Nieuws
Downloads
Vereniging
Contact
Dit was het dan
Geschreven door Ivo   
zaterdag, 31 december 2011 20:31
Vuurwerk

We zijn aan het einde gekomen van 2011, dit was het dan! Kunnen we ons gaan opmaken voor het komende jaar 2012. Wat je dan van ons kunt verwachten? Dat zul je wel zien. Wat we in ieder geval kunnen beloven is de reportage van de afgelopen Archeon Midwinter Fair!

We wensen je een hele fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2012 toe! Ook volgend jaar zullen we je blijven vermaken met alles wat we doen. Om het jaar uit te luiden, hebben we hier nog een paar linkjes met lijstjes voor je.

Bij io9 hebben ze het ons makkelijk gemaakt. Zij hebben al hun jaarlijstjes in een lijstje gezet. Een van die lijstjes is een overzicht van de beste en slechtste fantasy/sf films van het jaar. Bij Blastr heeft men een overzicht gemaakt van de beste filmtrailers uit 2011 en bij Den of Geek zijn ze vast vooruit aan het kijken naar de films die je in 2012 moet zien. De mensen van SF Signal hebben geprobeerd om de beste Geek-muziek van 2011 op een rij te zetten en als laatste kijken we nog even bij SFX, waar per maand de overleden Fantasy/SF-sterren van afgelopen jaar worden herdacht. Tot morgen volgend jaar!

Tags: 2011 | 2012 | Archeon Midwinter Fair | Film | lijstjesDelen:

Reacties (1)Add Comment
0
...
geschreven door Mallas, januari 02, 2012
Dacht ik alles gezien te hebben wat series en films betreft in 2011, zitten er nog een hoop onbekende dingen bij. Relaxed!

Schrijf reactie

busy
 
RPG InfoDark Heresy 2nd ed. BETA

article thumbnail

Even a short period of isolation is enough for heresy to breed. The call for vigilance is unending. -Reputed words of Ezzarth Felissimo   Dark Heresy Second Edition betreft de komende toevoeging van Fantasy Flight Game’s Warhammer 40,000 rol [ ... ]


Leuk? Gebruik de knop :)

poll

RPG?

Fantastyval 2012

Keltfest 2012

TOP 10 Nieuws

TOP 10 Filmpjes