rss RSS
Home
Forum
4GM Nieuws
Downloads
Vereniging
Contact
Uitslagen Paul Harland Prijs 2011 bekend
Geschreven door Ivo   
zaterdag, 04 februari 2012 20:55
Paul Harland Prijs

Vandaag zijn tijdens de Paul Harland Dag in Utrecht de uitslagen van de Paul Harland Prijs en andere awards bekend geworden. Uit 111 inzendingen zijn de prijswinnaars gekozen. Daarnaast was er tijdens de Paul Harland Dag nog meer te doen. Er waren workshops en panels en er waren diverse promoties van fantastische initiatieven.

De Paul Harland Prijs 2011 ging naar Boukje Balder, voor haar verhaal "Cirque des Étoiles". Boukje Balder won ook de NCSF prijs, voor het beste sciencefiction verhaal. Fred Rabouw mocht de W.J. Maryson Talent Award in ontvangst nemen, voor het verhaal waar het meeste onontgonnen talent uit blijkt. En als laatste won Rene Leijten de Feniksprijs, als grootste stijger ten opzichte van de vorige editie.

De beste verhalen van de Paul Harland Prijs kun je downloaden als het e-book "Cirque des Étoiles" voor $ 0,99. Daarnaast zijn bijna alle verhalen gebundeld voor $ 4,99 te downloaden. Ook de jury-rapporten zijn voor $ 4,99 beschikbaar als download. De e-books zijn uitgegeven door Verschijnsel en via deze link te verkrijgen.

Tags: Boukje Balder | Fred Rabouw | Paul Harland Prijs | Rene Leijtens | W.J. Maryson Talent AwardDelen:

Reacties (0)Add Comment

Schrijf reactie

busy
 
RPG InfoDark Heresy 2nd ed. BETA

article thumbnail

Even a short period of isolation is enough for heresy to breed. The call for vigilance is unending. -Reputed words of Ezzarth Felissimo   Dark Heresy Second Edition betreft de komende toevoeging van Fantasy Flight Game’s Warhammer 40,000 rol [ ... ]


Leuk? Gebruik de knop :)

poll

RPG?

Fantastyval 2012

Keltfest 2012

TOP 10 Nieuws

TOP 10 Filmpjes