rss RSS
Home
Forum
4GM Nieuws
Downloads
Vereniging
Contact
Tolkienwinkel viert zilveren jubileum
Geschreven door Ivo   
dinsdag, 30 augustus 2011 19:43
Tolkienwinkel

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat René van Rossenberg begon met de Tolkienwinkel, in 1986. In al die jaren is de Tolkienwinkel een begrip geworden voor de Tolkien liefhebbers in Nederland, maar ook voor de rest van de wereld!

Om dit jubileum te vieren zullen er op 8 oktober aanstaande diverse Tolkien festiviteiten plaatsvinden. De oprichter van de Duitse Tolkienvereniging, Marcel Buelles, zal een lezing geven, de Nederlandse folkband Anois zal een aantal Tolkienliederen ten gehore brengen. Verder zal ceremoniemeester Fortinbras Proudfoot het publiek vermaken met verhalen uit de Gouw en zijn stichting promoten, is er harpmuziek en wordt de nieuwe beschildering van de Tolkienwinkel bedrijfsauto gepresenteerd.

Uiteraard zijn er diverse Tolkien producten uit het assortiment voorzien van een speciale korting. Interesse? De winkel in Leiden gaat open om 10:00u en het feestprogramma start vanaf 12:00u.

Tags: Anois | Marcel Buelles | Ren | Tolkien | TolkienwinkelDelen:

Reacties (2)Add Comment
0
...
geschreven door Jasper, augustus 31, 2011
Klinkt interessant, misschien ga ik wel kijken daar.
0
...
geschreven door geen zin, augustus 31, 2011
ik ga zeker even kijken! nog ff wat collectibles aanschaffen

Schrijf reactie

busy
 
RPG InfoDark Heresy 2nd ed. BETA

article thumbnail

Even a short period of isolation is enough for heresy to breed. The call for vigilance is unending. -Reputed words of Ezzarth Felissimo   Dark Heresy Second Edition betreft de komende toevoeging van Fantasy Flight Game’s Warhammer 40,000 rol [ ... ]


Leuk? Gebruik de knop :)

poll

RPG?

Fantastyval 2012

Keltfest 2012

TOP 10 Nieuws

TOP 10 Filmpjes